Earlswood Road

Our client was looking to extend and refurbish a tired 1950’s house on a great site in Dorridge, overlooking open countryside. Our brief was simple, create a good sized family home that would withstand the test of time – a timeless classic as opposed to a contemporary design statement.

Our scheme proposed the addition of sizeable extensions, intelligent use and manipulation of existing floor space, and the incorporation of key design features such as glazed lanterns, open plan family spaces, and a Juliet balcony to the Master Bedroom suite.

Being very well received by the client, planning department, and local residents, the scheme was executed to a very high standard, with stunning interiors and quality landscaping adding the finishing touches to this impressive transformation.

Back